Versiune Romana      Versiune Engleza     
ANAR
ABA Somes Tisa
Dispecerat Ape
Comunicate de presa
Anunturi
Proiecte
Starea Apelor
Informatii utile
Contact
Utilaj Amfibiu
Arii protejate ABAST
Harti de hazard si risc la inundatii
  
Se începe căutarea
 

Licitatii

Exploatarea lucrarilor hidrotehnice
Galerie
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Centrale termice 2 bucati " Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
21.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere oferta pentru "Echipamente de protectia muncii"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
20.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere oferta de pret pentru "Furnizare barca cu motor electric" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere oferta de pret pentru "Servicii de colectare, transport si neutralizare deseuri chimice" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
18.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferta de pret " Materiale de laborator -Pipete si accesorii "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.09.2017Liana Mic
Atașare
Solicitare oferta de pret " Materiale de laborator necesar specific pentru analiza metalelor "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.09.2017Liana Mic
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Materiale de laborator - Sticlarie " Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Sistem firewall de securitate a comunicatiilor IT" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferta de pret " Mentenanta microscoape si stereomicroscoape necesare activitatii de biologie in cadrul Laboratorului din ABAST "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
06.09.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de particiapre pentru Laborator pentru calitatea apelor Satu Mare - proiectare faza SF si avizeUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Clarificari referitoare la Invitatie de participare pentru "Sisteme de supraveghere video si alarmare sediile de formatii Nasaud, Beclean, Singeorz Bai si Lechinta" din SGA Bistrita Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
31.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Invitatie de participare pentru "Sisteme de supraveghere video si alarmare sediile de formatii Nasaud, Beclean, Singeorz Bai si Lechinta" din SGA Bistrita Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
31.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Invitatie de participare pentru lucrarea "Bransament gaz si cazan de incalzire la sediul formatiei Bistrita" din SGA Bistrita Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
24.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Invitatie de participare pentru lucrarea "Impermeabilizare casa vanelor golire de fund si semifund la baraj Colibita " Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
24.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Sistem energie verde, panouri solare pentru apa calda in 20 de locatii" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
21.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea,, Modernizare energetica si instalatii termice interioare canton aparare Supuru de Jos, jud SMUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11.08.2017Liana Mic
Atașare
Raspuns la solicitarea de clarificari pentru lucrarea“Corectare pozitie vana DN 600 bypass lac Berdu si montare vana lamaie pe conducta”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
02.08.2017Liana Mic
Atașare
Solicitare oferta de pret " Materiale pentru stoc aparare impotriva inundatiilor "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea " Reabilitare magazii stocuri de aparare SGA Cluj"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Reabilitare Canton Gherla"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Masuratori Baraj Colibita"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Reabilitare cladiri Nod de presiune S.H Somes, jud. Maramures "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea ,, Corectare pozitie vana DN 600 by pass lac Berdu si montare vana lamaie pe conducta, SGA Maramures""Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.08.2017Liviu Cancean
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea Reabilitare cladire nod de presiune SH Somes SGA MMUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
28.07.2017Liviu Cancean
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea,, Anvelopare si refacere acoperis la cladirea SH TISAUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.08.2017Liviu Cancean
Atașare
Invitatie de participare la selectia de oferte pentru lucrarea,, Consolidare de mal si asigurare acces la SH Mara la Vadu Izei jud MM''Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
08.08.2017Liviu Cancean
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Realizare bransament apa, inclusiv subtraversarea DJ 182 B Canton Catalina"Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
03.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Proiect modernizare si extindere instalatie electrica la sediul SGA Maramures "Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
03.08.2017Liana Mic
Atașare
Invitatie de participare la lucrarea " Racordare la reteaua de medie tensiune a Cantonului de Exploatare Bistra" jud.MaramuresUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
03.08.2017Liana Mic
Atașare
Lista bunurilor propuse spre valorificare la ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
04.09.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Consumabile necesare pentru buna functionare a cromatografelor din cadrul LRCA" din ABA Somes-Tisa Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
21.07.2017Liana Mic
Licitaţie publică pentru închiriere perimetre de exploatare agregate minerale pe râul Someș în localitatea Culciu Mare, judeţul Satu MareUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
03.08.2017Liana Mic
Licitaţie publică pentru închiriere perimetre de exploatare agregate minerale pe râul Someș în localitatea Coplean, judeţul ClujUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
03.08.2017Liana Mic
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Servicii de specialitate geo-topo in vederea inscrierii in CF" pentru Acumularea Varsolt Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
27.07.2017Liana Mic
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Servicii de specialitate geo-topo in vederea inscrierii in CF" pentru Acumularea Berdu Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
27.07.2017Liana Mic
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Servicii de specialitate geo-topo in vederea inscrierii in CF" pentru Acumularea Stramtori Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
27.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Servicii de specialitate geo-topo in vederea inscrierii in CF" pentru Acumularea CuceuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
27.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Modernizare energetica si bransamente apa si canal " la Sarmasag Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
17.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Menenanta la sistemul de avertizare-alarmare a populatiei" din aval de Acumularea VarsoltUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
17.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reabilitare magazie stoc de aparare" de la SGA ClujUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie magazie stoc de aparare" de la Acumularea VarsoltUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
17.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie canton Gherla" din ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie bransament de gaz la Baraj Manastur" in Cluj-NapocaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie carucior funicular statia hidrometrica Simleul Silvaniei" jud Salaj Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
17.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Decolamatare puturi la statii hidrometrice " jud ClujUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie balustrade " pe raul Somesul Mic in Cluj-NapocaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie carucior funicular " la SalatiuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11.07.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie canton Dara" din ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie coloana de alimenatare electrica canton Adrian" din ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie laborator demisol " din SGA Satu-MareUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie canton Corod" din ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Rack, UPS si Switch 24 port " la ABA Somes-TisaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
20.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru experiza EHEM la Baraj Firiza Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare "Corturi impermeabile" la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare " Rulota pentru 6 persoane -vagon de dormit cu utilitati" la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
20.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru incriere in CF a sediului Formatiei Sangiorz-BaiUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie carucior funicular " la BecleanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie sarpanta si invelitoare sediu " de la Sangeorz -BaiUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie vana 100 by-pass la golirea de fund" de la baraj StramtoriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie suporti cablu la golirea de fund " de la baraj Stramtori-FirizaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie brate deformate la stavila " de la baraj Stramtori-FirizaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
14.06.2017Cristian Abrudan
Adresa alternativa de e-mail achizitii.abast@gmail.comUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
30.08.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Masuratori dinamice la baraj Colibita " Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
13.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Masuratori incliniometrice la baraj Colibita " Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
13.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Modernizare energetica si bransamente " la Sarmasag Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru lucrare "Magazie stoc de aparare " la VarsoltUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru " Reparatie carucior funicular " la Simleul Silvinei Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare "Centrale telefonice" la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare Switch-uri la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
15.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare nisa chimica pentru laborator ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare echipamente de laborator la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
09.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare UPS 20 KVA la laborator ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare barca pneumatica la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare Aparat electrofishing si acumulatori tip rucsacUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru experiza tehnica la extindere pavilionul 2 de la sediul la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare " Gaz cromatografic " la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
07.06.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare "Gaze Tehnice " la ABAST Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta de pret pentru furnizare "Hartii de filtru si membrane filtrante" Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
22.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret pentru Reparatie Vana 100-100 amplasata pe golirea de fund la Acumularea GilauUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
15.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta pentru furnizarea de "Consumabile si service la copiatoare" din ABA Somes-Tisa in 2017 Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
15.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta pentru furnizarea de " Piese si accesorii IT" la ABA Somes-Tisa in 2017 Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta pentru servicii de "Copiere planse" la ABA Somes-Tisa in 2017 Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta pentru furnizarea de Cartuse si Tonere de imprimante la ABA Somes-Tisa in 2017 Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere oferte pentru furnizare "Accesorii de birou si papetarie" la ABA somes-Tisa in 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte Expertiza tehnica pentru Reablitare Atelier SGA ClujUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto SGA Satu-Mare 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto SGA Salaj 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto SGA Maramures 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto SGA BN 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de ITP pentru autovehiculele din parcul auto SGA Cluj 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service la parcul auto SGA SATU_MARE 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service la parcul auto SGA Salaj 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service la parcul auto SGA Maramure 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto SGA BN 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferte de pret in vederea atribuirii contractului de service auto pentru autovehiculele din parcul auto ABAST si SGA Cluj 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere de oferta pentru furnizarea de Accesorii si Piese Auto la ABA Somes-Tisa in 2017Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.05.2017Cristian Abrudan
Atașare
Solicitare oferta pret telefoane mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
04.05.2017Liviu Cancean
Licitaţie publică pentru închiriere perimetre de exploatare agregate minerale pe râul Someș în localitatea Coplean, judeţul ClujUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
04.05.2017Cristian Abrudan
Licitaţie publică pentru închiriere perimetre de exploatare agregate minerale pe râul Someș în localitățile Culciu Mic și Someșeni, judeţul Satu MareUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10.03.2017Cristian Abrudan
Atașare
Cerere oferta de pret pentru seminte de iarba, erbicid si azotat de amoniuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
22.02.2017Cristian Abrudan
1 - 100 Următorul
Titlul Proiectului:
WIMS-Investment supporting the information system and database for water management

Proiect Phare Numărul:
EuropeAid/122966
/D/SUP/RO
Contract no:
RO/2005/017-553.03.03.03.01