Versiune Romana      Versiune Engleza     
ANAR
Acasă
Starea apelor
Dispecerat
Proiecte
Fazarea Proiectului WATMAN
PROIECT WATMAN
Contact
Anunturi
Informații utile
APEL 112 SMS 113
Anunț COVID-19
  
Se începe căutarea
 

Pagină de pornire

Planuri de management a bazinului hidrografic
Licitații Închirieri
Galerie

 

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare - Amenajarea pârului Valea Plopilor, comuna Vaideeni, judeșul Vâlcea, pentru lucrări propuse în Etapa 2

Anunţ public privind intalnirea de consultare

 

           A.N.A.R. - Administrația Bazinală de Apă Olt invita la dialog autoritatile locale, organizațiile neguvernamentale/structurile cu specializare în domeniul ecologic interesate in vederea consultarii asupra solutiilor adoptate si a propunerilor de amenjare privind proiectul  „AMENAJAREA COMPLEXĂ A AFLUENȚILOR OLTULUI DE PE RAMA NORDICĂ A MUNȚILOR FĂGĂRAȘ CU POTENŢIAL DE RISC LA INUNDAȚII DIN VIITURI RAPIDE” promovat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, axa prioritară 5, care se va realiza pe teritoriul judetului Sibiu.

 

             Documentatia privind studiul de fezabilitate poate fi consultata la sediul A.N.A.R. - Administrația Bazinală de Apă Olt,  din Str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, în zilele de luni - joi, între orele 7.30 – 16.00 și vineri, între orele 7.30 – 13.30 şi la următoarea adresa de internet: http://www.rowater.ro/daolt/Continut%20Site/Proiecte.aspx

              Intalnirea de consultare este cea de-a doua cu privire la obiectivul de investitii „AMENAJAREA COMPLEXĂ A AFLUENȚILOR OLTULUI DE PE RAMA NORDICĂ A MUNȚILOR FĂGĂRAȘ CU POTENŢIAL DE RISC LA INUNDAȚII DIN VIITURI RAPIDE”  si va avea loc în data de: 06.11.2019, începând cu ora 11.00, la sediul SGA Sibiu, strada Autogării nr. 10, Sibiu.

 

Anunţ public privind intalnirea de consultare

 

           A.N.A.R. - Administrația Bazinală de Apă Olt invita la dialog organizațiile neguvernamentale/structurile cu specializare în domeniul ecologic interesate in vederea consultarii asupra analizei de optiuni si propunerilor privind continutul proiectului  „AMENAJAREA COMPLEXĂ A AFLUENȚILOR OLTULUI DE PE RAMA NORDICĂ A MUNȚILOR FĂGĂRAȘ CU POTENŢIAL DE RISC LA INUNDAȚII DIN VIITURI RAPIDE” promovat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, axa prioritară 5 care se va realiza pe teritoriul judetului Sibiu.

 

             Documentatia privind ‚Analiza de optiuni’ poate fi consultata la sediul A.N.A.R. - Administrația Bazinală de Apă Olt,  din Str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, în zilele de luni - joi, între orele 7.30 – 16.00 și vineri, între orele 7.30 – 13.30.

Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresa de internet:

http://www.rowater.ro/daolt/Anunturi/Pagin%C4%83%20de%20pornire.aspx

 

             Intalnirea de consultare privind obiectivul de investitii „AMENAJAREA COMPLEXĂ A AFLUENȚILOR OLTULUI DE PE RAMA NORDICĂ A MUNȚILOR FĂGĂRAȘ CU POTENŢIAL DE RISC LA INUNDAȚII DIN VIITURI RAPIDE”  va avea loc în data de:

06.03.2019, începând cu ora  11.00, la sediul SGA Sibiu, strada Autogării nr. 10, Sibiu;

 

Analiza de optiuni

 
 

 

Anexa 3 Cartisoara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Titlul Proiectului:
WIMS-Investment supporting the information system and database for water management

Proiect Phare Numărul:
EuropeAid/122966
/D/SUP/RO
Contract no:
RO/2005/017-553.03.03.03.01