Versiune Romana      Versiune Engleza     
Apele Romane
Starea apelor
Dispecerat
Proiecte
Anunturi
Contact
Informatii utile
Proiect WATMAN
Fazarea Proiectului WATMAN
  
Se începe căutarea
 

Emitere acord de mediu

Planuri de management ale bazinelor hidrografice
Inspectia apelor
Investitii
Anunturi solicitare de emitere a acordului de mediu
  
Vizualizare: 
Sortare după atașăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
CorpFiltru
Atașare
Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Lucrări de apărare mal pârâu Țâța în satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița, județul Dâmbovița”Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).

Anunț public

         Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu  pentru proiectul: „Lucrări de apărare mal pârâu Țâța în satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Dealul Frumos, comuna Pietrosita, pe pârâul Țâța, jud. Dambovita.

Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita, din municipiul Targoviste, strada Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita şi la sediul  Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița din mun. Buzău, str. Bucegi, nr. 20 bis, judetul Buzău, în zilele de luni- vineri   între orele 9:00-14:00.

Observaţiile  publicului se  primesc  zilnic pe  adresa de email a A.P.M. Dambovita:  office@apmdb.anpm.ro.

31.05.2020
Atașare
Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Regularizare pârâu Muscel în zona orașului Pătârlagele, jud. Buzău”, propus a fi amplasat în oraș Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).

Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu  pentru proiectul: ,,Regularizare pârâu Muscel în zona orașului Pătârlagele, jud. Buzău”,  propus a fi amplasat în oraș Pătârlagele, pe pârâu Muscel, jud. Buzău.

 

 Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate pe adresă de internet: www.apmbuzau.ro    a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău şi la sediul  Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița din mun. Buzău, str. Bucegi, nr. 20 bis, jud. Buzău, în zilele de luni- vineri   între orele 8:30-13:00 și între orele 8:30 – 12:00.

Observaţiile  publicului se  primesc  zilnic pe  adresa.de email a A.P.M. Buzău:  office@apmbza.anpm.ro.

 

31.05.2020
Atașare
ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BUZĂU-IALOMIŢA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmbovița, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

 

     ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ „APELE ROMÂNE” - ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BUZĂU-IALOMIŢA, titular al proiectului “Reducerea riscului la inundații în B.H. Ialomița aval de acumularea Pucioasa – componenta I B.H. Ialomița superioară”  - în Bezdead, Brănești, Bucșani, Pucioasa, Șotânga, Târgoviște, Ulmi, Vulcana-Băi, Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M.  Dâmbovița, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

     Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției  pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgovişte, str.Calea Ialomiţei, nr.1, județul Dâmbovița în zilele de  luni–joi, între orele 9.00-15.00 și vineri între 9.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

     Publicul interesat poate înainta observații /comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției  de Protecția Mediului Dâmbovița.

    Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Dâmbovița în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului. 

30.04.2020
Atașare
Luarea deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului BuzăuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).

     Administraţia Bazinală de Apă Buzău–Ialomiţa, titular al proiectului:      Regularizare râu Câlnău în dreptul localităţilor Poşta Câlnău, Zărneşti, Racoviţeni, judeţul Buzău-etapa I ,Tronson Racoviţeni”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Buzău,  nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate si nu se supune  evaluării impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru  proiectul sus menţionat,  propus a fi amplasat  în : albie minoră şi majoră râu Câlnău, comuna  Racoviţeni,satele Petrişoru şi Racoviţeni, judeţul Buzău.

     Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Buzău din Buzău, str. Sfântul Sava de la Buzău, nr. 3, în zilele de luni-vineri, între orele 8:30-13:00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbuzau.ro.

     Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării  anunţului, pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

     În cazul în care nu sunt observaţii justificate din partea publicului, APM Buzău va emite Decizia etapei de încadrare.

10.02.2020
Atașare
Solicitare de emitere acord de mediuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Administratia Nationala „Apele Române” - Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul integrat “REDUCEREA RISCULUI LA INUNDAȚII ÎN BAZINUL HIDROGRAFIC IALOMIȚA AVAL DE ACUMULAREA PUCIOASA – COMPONENTA I BH IALOMIȚA SUPERIOARĂ”, propus a fi amplasat în în localitățile Bezdead, Brănești, Bucșani, Pucioasa, Șotânga, Târgoviște, Ulmi, Vulcana-Băi, Vulcana Pandele, județul Dâmbovița. Informaţiile privind proiectul pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa din mun.Târgovişte, str.Calea Ialomiţei, nr.1, în zilele de luni–joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmboviţa.
21.02.2020
Atașare
Solicitare de emitere a acordului de mediuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Administratia Bazinala de Apa Buzau-Ialomita, cu sediul in municipiul Buzau, str. Bucegi, nr. 20bis, judetul Buzau, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Regularizare rau Calnau in dreptul localitatilor Posta Calnau, Zarnesti, Racoviteni, judetul Buzau - etapa 1, Tronson Racoviteni", propus a fi amplasat in albie minora si majora rau Calnau, comuna Racoviteni, satele Petrisoru si Racoviteni, judetul Buzau.
31.12.2019
Atașare
Solicitare de emitere a acordului de mediuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Pentru proiectul "Reabilitare si consolidare albie rau Balaneasa, sector pod rutier din localitatea Pirscov- confluenta rau Buzau, judetul Buzau".
05.08.2016
Titlul Proiectului:
WIMS-Investment supporting the information system and database for water management

Proiect Phare Numărul:
EuropeAid/122966
/D/SUP/RO
Contract no:
RO/2005/017-553.03.03.03.01