Salt la conținutul principal
Versiune Romana           Versiune Engleza          
Situaţia hidrologică în timp real
Hărți de hazard și risc
Situația hidrologică zilnică
Volume lacuri zilnice
Fenomene de iarnă
Fazarea Proiectului WATMAN
Anunt Watman
Proiect D.I.A.N.A
Proiecte de acte normative
Contact
Comunicate presa
  
Se începe căutarea
 

Cum se utilizează această bibliotecă Wiki

Directiva Cadru Strategia pentru Mediu Marin 2008/56/CE
Directiva Nitrati
Mecanism Economic
Exploatarea lucrărilor hidrotehnice
Inspecţia apelor
Investiţii
Consultarea publicului
Revista "Hidrotehnica"
Revista presei
Galerie
Posturi-concurs
Cum se utilizează această bibliotecă Wiki
Aveți posibilitatea să utilizați această bibliotecă Wiki pentru a partaja cunoștințe, idei creative, pentru a colabora cu echipa la un proiect, pentru a crea un ghid de instrucțiuni, pentru a construi o enciclopedie de informații sau numai pentru a scrie informații zilnice într-un format accesibil și ușor de modificat.


Editarea paginilor wiki
Biblioteca wiki furnizează un tip de editare vizual (WYSIWYG). Pentru a edita o pagină, faceți clic pe Editare în partea de sus a paginii. Aveți posibilitatea să inserați tabele și imagini doar făcând clic pe un buton. Când sunteți mulțumit de modificări, faceți clic pe OK pentru a actualiza pagina.

Crearea linkurilor la pagini
Aveți posibilitatea să vă legați la altă pagină din această bibliotecă Wiki închizând numele paginii între paranteze drepte duble în formularul de editare. De exemplu, tastați [[Pornire]] pentru a crea un link la pagina denumită Pornire, și [[Cum se utilizează această bibliotecă Wiki]] pentru a crea un link la această pagină.

Pentru a crea un link la o pagină și a face ca linkul să afișeze un alt text decât cel al numelui paginii, tastați caracterul bară orizontală (|) după numele paginii, apoi tastați textul de afișat. De exemplu, tastați [[Pornire|Pagină de pornire]] pentru a crea un link etichetat Pagină de pornire care să indice la pagina Pornire.

Pentru a afișa paranteze drepte duble de deschidere sau închidere fără a crea un link, tastați o bară oblică inversă înaintea celor două paranteze drepte. De exemplu, [[ sau ]].

Crearea paginilor
Există două metode principale pentru a crea o pagină nouă în biblioteca wiki:
  1. Creați un link înainte la altă pagină, apoi faceți clic pe el pentru a crea pagina:
    Aceasta este metoda recomandată pentru a crea o pagină, deoarece persoanele găsesc mai simplu pagina când altă pagină se leagă de ea.

    Linkurile înainte către pagini care nu există au o subliniere cu liniuțe succesive. Începeți adăugând linkul (urmați procesul Crearea linkurilor la pagini prezentat mai sus în pagină). Faceți clic pe link pentru a vă deplasa la formularul Creare pagină, unde începeți să tastați conținutul.

  2. Creați o pagină care nu este legată la nicio altă pagină:
    În secțiunea Modificări recente, faceți clic pe Se vizualizează toate paginile. Apoi, în meniul Nou, faceți clic pe Pagină wiki nouă. Aceasta vă duce la formularul Creare pagină, unde începeți să tastați conținutul.

Gestionarea bibliotecii wiki
Paginile din biblioteca wiki se pot gestiona făcând clic pe Se vizualizează toate paginile, în secțiunea Modificări recente.

Restaurarea unei pagini
Dacă trebuie să restaurați o variantă anterioară a unei pagini, faceți clic pe Istoric în partea de sus a paginii. Apoi, aveți posibilitatea să faceți clic pe oricare dată pentru a vedea pagina așa cum a arătat la acea dată. Atunci când găsiți versiunea pe care să o restaurați, faceți clic pe Restaurare versiune pe bara de instrumente.

Vizualizare linkuri de intrare
Aveți posibilitatea să vedeți ce pagini se leagă de pagina curentă făcând clic pe Linkuri de intrare în partea de sus a paginii.


Pentru mai multe informații despre utilizarea bibliotecilor wiki bazate pe Servicii Windows SharePoint, faceți clic pe Ajutor în orice pagină Windows SharePoint Services.

Titlul Proiectului:
WIMS-Investment supporting the information system and database for water management

Proiect Phare Numărul:
EuropeAid/122966
/D/SUP/RO
Contract no:
RO/2005/017-553.03.03.03.01