Salt la conținutul principal
Versiune Romana           Versiune Engleza          
Situaţia hidrologică în timp real
Hărți de hazard și risc
Situația hidrologică zilnică
Volume lacuri zilnice
Fenomene de iarnă
Fazarea Proiectului WATMAN
Anunt Watman
Proiect D.I.A.N.A
Proiecte de acte normative
Contact
Comunicate presa
  
Se începe căutarea
 

Anunt WATMAN

Directiva Cadru Strategia pentru Mediu Marin 2008/56/CE
Mecanism Economic
Exploatarea lucrărilor hidrotehnice
Inspecţia apelor
Investiţii
Consultarea publicului
Revista "Hidrotehnica"
Revista presei
Galerie
Posturi-concurs

 

 

ANUNŢ PUBLIC

 

Administraţia Naţională  „Apele Române”  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei  de revizuire a etapei de încadrare nr. 30/04.12.2012, revizuită în data de 03.08.2015, emisă de ANPM pentru proiectul: ” Watman –Sistem Informaţional pentru Managementul Integrat al Apelor –etapa I”,  amplasat în  judeţul Botoşani, care nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Modificările aduse proiectului se referă la schimbarea amplasamentului staţiei automatizate cu senzori pentru masurarea debitelor la folosinţe cu numărul de identificare 9F08, sat Cervicesti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţior competente pentru protecţia mediului:

  • Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti;
  • Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani,  str. b-dul Eminescu, nr. 44, Botoşani,

în zilele de Luni - Joi, între orele 0830 - 1600 şi Vineri între orele 0830 - 1330  şi la sediul Administraţiei Naţionale  “Apele Române”, str. Edgar Quinet, nr.6, sector 1, Bucureşti.

Draftul deciziei etapei de încadrare este afişat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând  domeniul Reglementări/Acord de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediile autorităţilor competente pentru protecţia mediului: Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, precum şi la următoarea adresă de e-mail: autorizari@anpm.ro, în termen de 10 zile de la publicare, până la data de 03.06.2016.

 

 

 

Titlul Proiectului:
WIMS-Investment supporting the information system and database for water management

Proiect Phare Numărul:
EuropeAid/122966
/D/SUP/RO
Contract no:
RO/2005/017-553.03.03.03.01